Sommarskor till långklänning?

Inlägget innehåller reklamlänkar via APPRL

Kan ni hjälpa mig? Jag älskar långklänningar även på sommaren, men vad sjutton har man för skor till så det ser OK ut? Sneakers funkar såklart alltid, så mycket vet jag.. men om jag vill ha lite mer öppna skor till sommaren. 

 

Jag får liksom för mig att högklackade sandaletter till långklänning blir lite för festligt och jag tror nästan att jag skulle känna mig utklädd, eller så är det för att jag egentligen är en sneakers-tjej som känner mig löjlig i högklackat :-)

Men helt platta sandaler, vad tror ni om såna när jag har mina kära klänningar, som tex min gula klänning från H&M eller min (i min sambos ögon) tantklänning från Gina Tricot? Skulle det funka? 

0
10 maj, 2019

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  10 maj, 2019

  Om du har heals till “tantklänningen” så förvandlas du från tant till puma ;-)

  Skämt å sido, jag tycker det funkar med både sandaler och heals. Beror lite på tillfälle och övrigt i outfit’en. Köp allt ;-)

  Kram Lena

  0
  • Svara

   Ulrica

   16 maj, 2019

   Hihi, ja, så kan man ju se på det också :). Från tant till puma.. det är ju nästan en perfekt rubrik på ett inlägg! KRAM <3

   0

LEAVE A COMMENT