Snart, snart är jag långledig

Just nu jobbar jag som en galning, både dag och natt. På dagarna och in på kvällskvisten försöker jag komma till någon form av ände så jag kan njuta så mycket som möjligt av min julledighet, även om jag gissar att det nog kommer att behöva pysslas lite grann i mejl och dokument men det är inga problem :-). På sena kvällarna håller jag just nu på att slutföra en megastor flytt av Katarinas blogg från blogg.se till wordpress. Att flytta en blogg från blogg.se är den allra svåraste av alla bloggportaler då de envist inte alls vill att deras kunder ska kunna flytta på sig. Nu börjar jag närma mig finlir och små funktioner som ska kodas in lite här och där men snart så.. och sen har jag Helena och Tina kvar som ska få lite handpåläggning på sina bloggar.

Efter detta så kommer jag på allvar att kunna marknadsföra mig att hjälpa andra bloggare att flytta sina bloggar över till WordPress för nu efter att ha gett mig på den svåraste så är jag bekväm med handhavandet även där.

I helgen som var tog jag däremot paus och åkte med sonen och hans flickvän till husvagnen i Säfsen. Det var testhelg för personalen så liftarna var öppna för oss säsongare och restaurangerna, skidhyran osv var öppna för att testa och lära. Vi passade på att valla och slipa slalomskidorna innan säsongen drar igång, njöt av en äkta julfrukost med skinkmacka och lussebulle. Och en glutt i nyaste numren av Gård och Torp som mamma prenumererar på. Nu när vi köpt sekelskifteshus så kände jag att den tidningen kan vara lite kul att börja läsa för att ta hand om vårt hus på bästa sätt. Jag gillar ju mest en minimalistisk modern inredningsstil så nu måste jag hitta balans där, för inreda vårt nya hus i antik stil kommer jag inte att göra för det är inte vi, men det ska bli smakfullt ändå, det lovar jag!

Men.. innan vi kom in i vår husvagn fick vi hänga hos vännerna Måfors i några timmar i deras husvagn.. för vi hade minsann glömt nycklarna till stugan och husvagnen hemma. Vi kom på det när vi hade EN mil kvar till Säfsen och gissa om vi var arga på oss själva. När Micke, som jobbade den här helgen, fick höra om det så skrattade han hånfullt åt oss.

Som tur var så var våra andra vänner där uppe och de skulle få besök på kvällen så Denise fick rycka ut här hemma och leverera husvagnsnycklarna så de kom upp senare på kvällen. PUST. Annars hade vi bara kunnat välja på att åka hem eller sova på golvet i Måfors husvagn :-).

Vi fick åka slalom på söndagen och det var såå härligt att få spänna på sig de trånga pjäxorna och glida nerför berget igen.

Innan vi åkte hem till vårt snöfria Uppland så var jag tvungen att fotografera min fina snöflinga i granskogen. Bilden är egentligen till för en Instagram-utmaning men tog med den här också för den är så himla fin (snöflingan alltså *S*).

I morgon är det onsdag och det är min sista arbetsdag på kontoret för i år. På torsdag checkar jag återigen in på Globen för block 2 av min marknadskoordinator-utbildning så jag avslutar arbetsåret med utbildning. Sen ska jag njuta av lite ledigt :-). Vad händer hos dig i helgen?!