Sköna torsdag

150409_hus30_UH0_2333

En helt vanlig torsdag, eller?
Jag tog långlunch och gick på restaurang med min son. Vi pratade om framtiden då han tar studenten snart. Det börjar bli dags att sy ihop ett CV, börja lägga ut krokar till olika företag ( om du känner till någon el eller larmfirma i Enköping-Västerås-Uppsala-Stockholm som kan tänka sig att anställa en lärling så hojta gärna till ) och förbereda sig för den långa vuxenvärldens tid.

Efter jobbet gjorde sonen mig sällskap till doktorn för att lämna prover i min blodbrist-utredning och för att fira att det är torsdag ( visst ska man väl fira när solen lyser och man har haft djupa diskussioner tidigare ? ) så köpte vi med lite glass och en chokladask hem. Gissa om vi båda skrattade gott när sambon står i köket efter maten och säger att “Nej, jag ska inte ha någon chokladbit” och när sonen kommer in så står han i kylskåpet och snuvar en bit minsann :)

150409_hus30_UH0_2330

Med mig hem följde även en kartong med ett mycket skönt innehåll som ni får se en annan dag :)

150409_hus30

( lånad bild från Google och jag hittar inte ursprunget så credit går till okänd. )

Bilderna ovan är tagna med mitt nya objektiv som kom hem igår *tjohooooo*.
Jag har möjlighet att få hyra objektiv via min sambos företag där även jag har en liten verksamhet kvar, och tidigare hade jag ett annat objektiv som jag hyrt en kort stund men det kändes inte rätt för mig, så jag fick chansen att byta och ska nu ge detta en rejäl omgång och se vad det går för. Enligt rykten och recensioner så är det ett av fotografvärldens bästa så det ska bli skoj att se om jag tycker det också. Det är mitt första objektiv som inte är Nikon original så det blir lite annorlunda, men jag ska nog vänja mig. Brännvidden är perfekt för resebilder vilket passar utmärkt när jag ska ut på tripp både i helgen och i maj :).

Nu är det torsdagkväll och jag tänker parkera mig i min pyjamas i soffan.
KRAM