Skålar vs Oljelampa

150109_hus30_bowl_UH01336

Ni har sett dem hos Linda redan..

150109_hus30_bowl_UH01337

 

150109_hus30_bowl_UH01342

Perfekt till lite av varje

Jag och Linda hade ansvaret att köpa julklappar till våra anställda på jobbet, och vi köpte en superfin oljelampa. Dock så visade sig att en efter en som provade lampan insåg att den var smått farlig och betedde sig väldigt märkligt. Ett par av våra kollegor hade till och med slängt ut lampan i trädgården när lågorna flammade upp lite väl häftigt.

Jag kontaktade då leverantören och fick beskedet efter några dagar att de insett att det var ett fabrikationsfel och Linda och jag fick tre nya produkter att välja mellan som ersättare. Vi valde då dessa skålar som vi tyckte var snygga och som passar perfekt till lite av varje.

Hos Linda fick ni se dem på tacos-myset och jag ställer fram mina på vardagsrumsbordet med vindruvor i, lite gott att tugga på vid teven.

Den här lilla brickan med skålar kommer absolut bli användbar framöver :). Till sommaren är jag lite sugen på att ha den på altanbänken med färska kryddor i. Det borde bli bra!