Resan mot Krabi

160224_thailand1_hus30_railaybeach_DSF4983

Två mycket förväntansfulla som väntar på att få boarda planet mot Thailand.
Jag har en vidrig nackspärr som har spridit sig ner mot ryggen och högerarmen och sov knappt en blund natten till vi skulle åka, så jag ser fram emot att få sova på flygplanet.

160224_thailand1_hus30_railaybeach_DSF4984

Så här vitt och snöigt var det när vi lämnade Arlanda

DCIM100GOPROGOPR8630.
Här har vi mellanlandat i Helsingfors, shoppat, ätit god middag och är nu på väg mot gaten som tar oss till andra sidan världen :)

160224_thailand1_hus30_railaybeach_DSF5002

Att sova på planet var ju bara att glömma.. ont, trångt, långtråkigt och en son som satt bredvid mig och hade panik för att det var för trångt för hans ben. Han är extremt vältränad ( muskelbyggare ) och satt verkligen inte bra, så när han väl slocknade lutandes mot mig så satt jag still som en liten mus så han fick vila.

På bilden ovan så åker vi över staden Delhi i Indien. Så galet läckert att se det från ovan!!

160224_thailand1_hus30_railaybeach_DSF5018

Efter många timmar så såg vi äntligen solen och de gröna skogarna i Krabi. Så himla vackert.

Jag är djupt imponerad över att den förbeställda transfern funkade så klockrent bra. På flygplatsen stod en man med en skylt med mitt namn på. Vi blev sedan skjutsade till Ao Nang där tuktuks tog över och skjutsade oss sista biten ner till longtailbåten som skulle ta oss ut till Railay beach. Allt flöt på utan minsta problem och knappt en timme efter att vi landat på flygplatsen så var vi på plats på hotellet.

 

DCIM100GOPROGOPR8632.

När vi kom fram så installerade vi oss i våra bungalows, svirade om och möttes upp vid poolen. Vi badade en stund, gick sedan och käkade en sen lunch, för att sen landa vid poolen och bada, kasta boll och slumra i solen. Något som var riktigt läckert och som verkligen gjorde att det kändes att vi var på en exotisk plats var att vi hade vilda apor som klättrade i träden vid poolen. Jag hoppas få se dem på närmare håll, för min lilla GoPro-kamera lyckades liksom inte fånga dem när de satt i trädtopparna :-)

Nu har vi landat en stund i våra bungalows för att ta en dusch och se oss om mot kvällningen tillsammans.

Fortsättning följer…