Räkor och hetta i massor

Inlägget innehåller reklamlänkar till H&M

Alltså, på riktigt.. det är 35 grader varmt och jag vet inte var jag ska ta vägen. Jag gillar alla våra fina årstider i Sverige men jag är usel på värme. Jag har svårt att svettas och när det blir varmt så känns det som att jag kokar inombords och får hyfsad panik.

Idag bjöds det på lunch på Café systrar två och jag tror snart att jag måste prova något annat men den här asiatiska nudelsalladen med räkor är en stor favorit :-).

Innan lunchen hade vi varit på besök hos Mickes bror och familj då vi inte var hemma när lilla Tuva fyllde år så var vi dit med present idag. Jag passade då på att prova (och köpa nytt då flera saker var tokslut) smink eftersom svägerskan Frida säljer Mary Kay och om jag får säga det själv så passade nog det där läppglanset rätt bra. Färgen hette Fancy Nancy så det blir mitt smeknamn för semestern :-)

Klänningen från H&M (som just nu kostar endast 99 kr) tror jag att jag kommer att flytta in i resten av sommaren. Jag som avskyr att visa mina tantiga armar och känner mig inte bekväm i min kropp alls just nu fick nog i hettan och hoppade i en knäkort kortärmad klänning och så himla skönt det var. Ska verkligen jobba med hjärnspökena samtidigt som jag kämpar på med kostdagbok och motion.

That’s all for today.. min hjärna kokar så nu blir det inomhushäng en stund innan sängen kallar :-)