Puss på dig min babe

Hipp Hipp Hurra till den bästa jag vet. Vad vore jag utan dig?! Du är den bästa “pojkvännen” jag har (snart snart får jag säga mannen istället *S*), den mest omtänksamma pappa till våra barn och ja.. jag törs nog ta för givet att du kommer att bli den bästa morfar som Wille någonsin fått

Jag gillar att vi har både gemensamma intressen, som att åka skidor, bo i husvagn och spendera tid i naturen. Jag gillar däremot inte att du avskyr att vara med på bild och bara gör fula miner eller försöker ta dig därifrån illa kvickt (så då får man vara glad åt dom här bilderna som jag har.. ) *fniss*

De senaste 32 av Mickes 51 unga år har jag funnits med i bilden, vilket är helt galet roligt :-). Det finns ingen som är mer dryg då han har mer barnasinne än en sjuåring och driver de flesta till vansinne med sina upptåg, men när han skickar små hjärtan i SMS och säger att han längtar hem när han jobbar borta.. då smälter i alla fall jag

Ikväll blir det lite lugnt firande med nära och kära, det är ju premiär för hockey-VM så det blir lite sånt tema på maten. Någon present får han inte av mig idag för snart så åker vi bort tillsammans och lägger pengarna där istället.

Love you babe <3

0

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  10 maj, 2019

  Grattis till Micke!

  Vad fint ni har det tillsammans. Är så glad för din skull!

  Kram Lena

  0
  • Svara

   Ulrica

   16 maj, 2019

   TACK bästa du <3

   0

LEAVE A COMMENT