Plockar in lite vårkänslor

Att ta en promenad ut i skogen måste vara det härligaste som finns så här på vårkanten, när fåglarna kvittrar, skogen vaknar till liv så pass att jag nästan kan höra hur löven kämpar sig ut från knopparna.

Jag förstår att skogspromenader används som återhämtningsmetod efter depressioner osv.. för det ger massor med energi, oavsett om det är en lång eller kort promenad, långt in i skogen eller nära din bostad.

Just den här gången blev det en ganska kort promenad med fokus på att plocka några grenar av vide och ta med hem, men jag njöt av varje minut och plockade med mig solskenet hem. Och självklart hade jag markägarens tillstånd att knipsa av några kvistar från trädet.

När jag kom hem satte jag videkvistarna i min fina vas och började bläddra i två för mig helt nya böcker som min mamma precis läst klart. Den tredje boken i serien släpps den 15 april men jag ska börja med bok nr 1 i serien, De sju systrarna, och komma tillbaka till bokläsandet. Jag kommer alltid att fastna i sociala medier och Youtube, men jag saknar också att vara nedkopplad och läsa böcker, och dessa är tjocka och bra, precis som jag vill ha dem :-). Recension kommer sen såklart!

Ge mig gärna fler tips på feelgood-böcker :-).