Nu kan du hyra din egna vinkällare

Inlägget är ett sponsrat reklaminlägg för Pelican self storage

Nu är vi mitt i vintern, även om snön verkar saknas i många delar av vårt avlånga land. Är du som jag och har dåligt med förrådsrum nu när det snart är dags att stuva undan alla julsaker och den där gigantiska konstgranen som du helst inte vill montera isär och försöka få ner i sin kartong igen? Då vill jag tipsa dig om att titta på att hyra förråd.

Hos Pelican self storage kan både privatpersoner och företag hyra förråd och det finns många olika att välja på i Stockholm och Mälardalen. Det är en säker förvaring då det är övervakat så man behöver inte vara orolig för inbrott. En av fördelarna är att man får låna släp helt gratis!

Eget vinförråd kanske?

En nyhet hos Pelican self storage  är att man nu kan hyra sin alldeles egna vinkällare. Det är väl häftigt?!  Vinkällaren finns i centrala Stockholm så du kan lätt ta dig dit för att lagra, hämta och prova dina egna goda viner. Du kan även hyra konferensrum i anslutning till vinkällaren så att du kan anordna egna vinprovningar med upp till 14 personer. Glas finns att låna om du inte har egna och det finn även microugn, kyl och diskmaskin.

Några av de bekvämligheter Pelican self storages vinkällare erbjuder:

[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]Jämn medeltemperatur på mellan 12-14 grader.

[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]Mörkt och insynsskyddat

[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]Hög säkerhet med kameraövervakning och access mellan 05.30-24.00 varje dag

[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]Behovsanpassad storlek på vinförrådet för att få plats med det du önskar

[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]Inga uppsägningstider, allt anpassas utefter dina behov

Passa på nu!!

Just nu har de 50% på hyran första månaden, och du kan se anläggningar och boka HÄR. Så passa på att nyttja detta och lagra dina saker säkert och övervakat!!