Nu får det väl ändå vara slut på tramset?!
Inlägget innehåller reklamlänkar till Gina Tricot, VILA, Lindex, mbyM och Selected Femme

Hörrni.. igår fick jag en jättespännande förfrågan och om allt går i lås och blir av så kommer ni såklart få veta allt :-).

Men för att kasta mig tillbaka till verkligheten så släpade jag hem 20 säckar planteringsjord igår efter jobbet och när jag plockade ur dem ur bilen så kom världens regnskur så jag såg ut som en disktrasa och morrade rejält för mig själv. Morrade ännu mer gjorde jag när jag skulle montera ihop växthuset till pallkragarna. Skruvarna var av den sämsta kvalitet jag någonsin sett, det fanns bara halvfärdiga förborrade hål i delarna och när jag skulle hämta skruvdragaren i garaget så kröp en jättelik spindel upp på handen när jag skulle ta i skruvdragaren.. och till råga på allt så räckte bara batteriet i skruvdragaren till tre skruvar.. då ärligt talat kastade jag skiten på gräsmattan, gick in och hämtade en glass och slängde mig i soffan resten av kvällen med flera avsnitt av Once upon a time. Där tog mitt tålamod slut :-)

Men vad säger ni.. är det inte dags för lite sommarvärme, bara ben och sommarklänning? Jo, det tycker minsann jag, så idag trotsade jag mitt beslut att försöka använda enbart enfärgade kläder och tog fram en av mina gamla sommarklänningar ur garderoben. Den är flera år gammal från Esprit, men ovan kan ni hitta lite söta klänningar om det börjar sina i sommargarderoben :-).

Nåväl.. dags att susa till jobbet! Puss på er alla fina läsare.