Naturglimtar från Dalarna

I helgen var vi upp till Säfsen och ställde vår husvagn på plats, och att vakna på söndagsmorgonen där är ren balsam för själen. Och det visade sig vara lite extra fint i söndags!

Jag vaknade runt halv sju-tiden och låg och drog mig en stund men när jag satte mig upp i sängen och såg dimslöjorna som låg nere över myren och klättrade upp längs bergskanten så hoppade jag snabbt i kläderna och gav mig ut med kameran. Jag gick den lilla biten bort mot skidbacken och möttes av ett guldskimmer som inte var av denna värld. Så magiskt!!

De har byggt nya hus nedanför vår campinggata men mitt emellan husen finns en glipa och precis den vy som ni ser på bilden ovan är den jag kan se från vårt husvagnsfönster, så jag är oändligt glad att inte hela vyn över bergen är borta.

Dimman kom och gick hela stunden jag var ute och när solen var på väg upp helt så blev det så himla fin siluett över granarna och bergstopparna.

Efter en stund så hade solen gått upp helt och det blev ganska mörkt och mulet så jag tog min sista höstbild och gick sedan tillbaka till husvagnen för att äta frukost och fixa lite till inför säsongsstarten i Säfsen.

Nu är det måndag, regnet verkligen öser ner utanför fönstret och jag åker strax till kontoret för en ny arbetsvecka. Den här veckan händer det en riktigt kul grej som jag är så oändligt lycklig och spänd inför men mer om det i ett annat inlägg :-).

Ha en toppendag, kära ni läsare.. det ökar för varje dag så snart tänkte jag nog komma med ett litet nytt presentationsinlägg för er nya som hittat hit!

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  15 oktober, 2019

  Alltså. Wow! Så så vackert! Oj jag kan tänka mig att det som vanligt var ännu vackrare i verkligheten. Härligt att du lyckades hinna fånga det magiska innan solen kom upp för långt och dimman lättade helt.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   5 november, 2019

   Ja, det var helt enastående vackert.. och jag är så himla glad att jag släpade mig ut genom husvagnsdörren och inte bara satt kvar inne och tittade ut :). KRAAM

 2. Svara

  Helena - Oh darling, let's be adventurers

  15 oktober, 2019

  Wow, så galet vackert!

  • Svara

   Ulrica

   5 november, 2019

   Tack fina du :). Ja, det var magiskt den morgonen!!

 3. Svara

  Fotograf Annie

  16 oktober, 2019

  Så fina bilder på vår underbara natur :D

  • Svara

   Ulrica

   5 november, 2019

   Tusen tack, snälla du :). Vad jag blir glad av dina rader!!

LEAVE A COMMENT