När vännerna överraskar stort

Inlägget innehåller reklamlänkar till Cervera och Åhléns

Häromdagen fick jag veta av mina kollegor/vänner Ann och Marika att efter jobbet igår skulle jag bara hålla mig hemma och inte åka någonstans. Spännande, jag förstod nog såklart att de skulle komma hit och hälsa på men jag visste inte mer än så.

När de dök upp så hade de med sig en jättesöt liten huskatt i keramik som nu står på trappan, och en stor tomatplanta som ska bo utomhus så fort det inte är några minusgrader och snö längre.

De hade även med sig ingredienser för en äkta tekväll med frukt, kex, ostar, oliver, skinka och ja.. en massa godsaker. Det var långt över min förväntan och jag blev så himla glad över både presenter och allt gott de hade med sig. När vänner gör sånt här, då värmer det ända längst inne i hjärteroten på mig och jag önskar att jag kunde liksom uttrycka det på något bra sätt..

Vi dukade gemensamt fram allt i vardagsrummet där jag hade tänt i kaminen så det var varmt och gosigt. Våra djupa tallrikar fungerar utmärkt att även ha som serveringsskålar, och de blå tekopparna är alltid lika mysiga att ta fram. Våra små ljuslyktor som finns i en stor och en liten variant är så stämningsfulla mot kvällskvisten.

Här är dom, mina fina vänner.. diskussionerna går från topp till botten och vi delar med oss av både ljusglimtar och sorger i vår vardag. Jag är himla glad att ha dem i mitt liv. Och nu.. har vi påbörjat lite roliga planer för vad vi ska hitta på tillsammans framöver. Så himla roligt!!

Vi satt i flera timmar och bara drack tekopp efter tekopp, åt småplock och surrade tills det började skymma och tjejerna ville få en rundtur i trädgården innan de skulle åka hemåt. Stort stort TACK för en superhärlig kväll. There will be more to come :-)

Nu är det minsann torsdag och med det följer två höjdpunkter.. Micke kommer hem från Norge och det är äntligen dags för mig att få hoppa in i dans- och sånglokalen igen.. nu är jag pigg och redo. Rösten håller inte riktigt 100% än men dansöva kan jag absolut göra!! Jippie :-)

14 maj, 2020

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  18 maj, 2020

  Vad härligt! Det ser så mysigt ut!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   19 maj, 2020

   Ja, det var riktigt mysigt. Jag hoppas att du tittar ut snart :)
   KRAMAR

LEAVE A COMMENT