När prinsen kommer på tacofredag

Igår ringde Denise och frågade om vi alla ville ha tacofredag här hos oss. Sagt och gjort, de kom ut med massor med ingredienser och hela stora familjen dök up. Så himla himla mysigt!!

Den här lilla prins William, han har lindat oss alla runt lillfingret.. så otroligt charmig!! Om bara några dagar är han exakt 1,5 år vilket är helt ofattbart. Var tar tiden vägen?

När han kom så sprang han rakt iväg mot min gamla cykel som han såklart skulle prova. Tur att pappa Adam var där och hjälpte till :-)

Något som syns när Wille varit på besök är att det är små bitmärken i nästan varje äpple på marken :-). Han gillar verkligen äpplen och nu börjar våra Åkerö-äpplen vara så gott som helt mogna, och det är ju verkligen det bästa äpplet som finns och jag är så glad att vi har ett träd i trädgården.

Det klipptes ner rejält i höstas så i år fick vi inte så många äpplen, men som tur är så kan jag åka till grannbyn där min syssling Kristoffer har massor med äppelträd och flera Åkerö-träd. Nu ska här göras torkade äppelringar till vinterns godisskål :-)

Mot kvällningen fick Wille på sig sin nya Batman-tröja och han var så otroligt söt när han sprang runt på gräsmattan och manteln flög i vinden :-).

Det var en så himla fin kväll, vi kunde vara ute hela kvällen och sitta ute och äta i solnedgången. DET är energi det!! Efter ett par timmar åkte mina föräldrar och min bror hem, och vi andra svirade om och åkte in till stan för ett par timmars padelpass. En klart bra fredagkväll!!