När hela familjen är samlad

Igår firade vi mamma på det sätt som vi vet att hon gillar.. hemma i trädgården, avslappnat och med hela familjen runtomkring sig. Min mamma är verkligen min stora klippa här i livet. Jag vore absolut ingenting utan henne. Allt jag undrar kan jag fråga henne om, och hon är alltid där med 100% omtänksamhet.. ser till att jag inte fryser om fötterna när jag kommer och hälsar på, bäddar ner mig i soffan med en tjock filt och fixar smörgås på kvällen.. eller bara skrattar så tårarna sprutar åt något som förmodligen pappa sagt för han har världens galnaste saker för sig ibland :-).

Vi åker ju ofta på utflykt med båda mina föräldrar, och umgås nästan varje dag nu när vi flyttat och blivit grannar.. det är en stor förmån att ha dem så nära!! Jag älskar dem så mycket.

Vi grillade hamburgare och korv och satt länge och myste i solen.

Den här lilla prinsen fick strosa omkring barfota i trädgården och hade fullt upp med att greja och pilla på allt han kunde hitta. Alltså, han är en sån liten fillifjonk och bara busar och blicken är riktigt busig hela tiden, och när han märker att man tittar på honom så skrattar han högt :-). Älskade lilla bustroll!

Pappa hade traditionsenligt bakat jordgubbstårta som vi njöt av efter middagen. MUMS!!

Av mig och min bror fick mamma en jättefin bordslöpare och en Ernst-kruka, det valde hon själv så det var smidigt :-). Efter några timmar var det dags för oss att susa iväg på ett annat ärende, som jag lovar att skriva mer om ganska snart.. låt mig bara säga att jag gjorde av med sjukt mycket pengar på en nödvändig sak :-).