När hela familjen är samlad

Igår firade vi mamma på det sätt som vi vet att hon gillar.. hemma i trädgården, avslappnat och med hela familjen runtomkring sig. Min mamma är verkligen min stora klippa här i livet. Jag vore absolut ingenting utan henne. Allt jag undrar kan jag fråga henne om, och hon är alltid där med 100% omtänksamhet.. ser till att jag inte fryser om fötterna när jag kommer och hälsar på, bäddar ner mig i soffan med en tjock filt och fixar smörgås på kvällen.. eller bara skrattar så tårarna sprutar åt något som förmodligen pappa sagt för han har världens galnaste saker för sig ibland :-).

Vi åker ju ofta på utflykt med båda mina föräldrar, och umgås nästan varje dag nu när vi flyttat och blivit grannar.. det är en stor förmån att ha dem så nära!! Jag älskar dem så mycket.

Vi grillade hamburgare och korv och satt länge och myste i solen.

Den här lilla prinsen fick strosa omkring barfota i trädgården och hade fullt upp med att greja och pilla på allt han kunde hitta. Alltså, han är en sån liten fillifjonk och bara busar och blicken är riktigt busig hela tiden, och när han märker att man tittar på honom så skrattar han högt :-). Älskade lilla bustroll!

Pappa hade traditionsenligt bakat jordgubbstårta som vi njöt av efter middagen. MUMS!!

Av mig och min bror fick mamma en jättefin bordslöpare och en Ernst-kruka, det valde hon själv så det var smidigt :-). Efter några timmar var det dags för oss att susa iväg på ett annat ärende, som jag lovar att skriva mer om ganska snart.. låt mig bara säga att jag gjorde av med sjukt mycket pengar på en nödvändig sak :-).

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Svara

  Maria - Wikers Liv

  1 juni, 2020

  Låter alldeles underbart! Härliga bilder!
  Men VAD har du då köpt… ny bil?
  Kram och fin start på nya veckan!
  /Maria

  • Svara

   Ulrica

   2 juni, 2020

   Tack fina du 🌷.
   Njae, ingen ny bil men du är inte helt ute på fel spår :-). Vad det var kommer nog inlägg om i morgon kväll tror jag..
   KRAM

 2. Svara

  Tina ME

  1 juni, 2020

  Magiska bilder som alltid! Vad mysigt ni hade det och den där lilla prinsen då… så söt ju! Nu är jag så nyfiken på vad du har lagt en massa pengar på… Berätta för bövelen :-). Kram //Tina

  • Svara

   Ulrica

   2 juni, 2020

   Tack bästaste ♥️. Ja, visst är han väl helt underbar, vår lilla goding :-).
   Hihi.. ska berätta snart.. vill bara ta lite bilder på nya pärlan först.
   KRAM

 3. Svara

  Lena - gott för själen

  6 juni, 2020

  Det måste vara så mysigt att få ta del av den där lilla parvelns framsteg (och bus). Mysigt att fira mors dag med famljen.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   15 juni, 2020

   Ja, det är fantastiskt kul. Det gäller bara att hänga med, man är inte riktigt van :-). KRAM

LEAVE A COMMENT