Middag på altanen

1607_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xpro2_xf35mm_middag_altanen-7705

 

1607_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xpro2_xf35mm_middag_altanen-7704

 

1607_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xpro2_xf35mm_middag_altanen-7709

Idag blev det den slöaste dagen på länge, men det var välbehövligt :-). Jag börjar dock få lite panik när jag inser att jag haft semester i två veckor redan.. bara en vecka kvar innan hösten är på intågande.

Men men.. det gäller att njuta så länge det varar, och ikväll blev det klassisk sommarmiddag med enkel kycklingfilé, färskpotatis, vattenmelon och en redig klick vitlökssmör. MUMS!! Till sommaren hör även ett stort glas iskall svart vinbärssaft och jag måste rekommendera ICA’s light-variant. Den är supergod tycker jag!

Nu kryper vi upp i soffhörnet med lite TV-gluttande. I morgon får vi gäster och självklart får ni hänga med mig, både här och på Instagram, och så ska jag vara duktig på att Snapchatta också :-)