En kväll med Vandringsbloggen Community

Efter jobbet idag så möttes jag och Lena på Outdoorexperten i Västerås där vi tittade på friluftsprylar. Vad jag fick med mig hem därifrån får ni se inom kort :-). Don’t you just loooove cliffhangers :-)). Vi åkte sedan vidare till XXL och tittade vidare innan vi satte kursen mot Vedbobacken för vandringsträff.

Mejsan visar upp sina fina kåsor som hon säljer och Lena måste såklart visa vad hon gör på sociala medier!

 

 

Efter att ha lämnat kvar Mejsan, som inte får vandra, och någon till vid grillplatsen så vandrade vi iväg och gick ganska precis en timme. Väl tillbaka så åt vi sallad, grillad korv med tunnbröd och fick jättegoda jordnötskakor av en deltagare. Efter att ha smält maten så gick Lena och jag upp på toppen av Vedbobacken. Den är inte lång men riktigt brant på vissa ställen. Väl uppe var det en härlig utsikt över Västerås!!

I Vedbobacken kan du åka skidor och pulka på vintern, det finns 5 nedfarter i olika svårighetsgrader, och nere vid parkeringen finns café och skiduthyrning. På sommaren kan du vandra runt och upp eller åka downhill. Nere vid foten av backen finns grillplats. Mycket bra utflyktsmål med familj eller vänner.

 

Jag och Mejsan ( Foto: Lena Edenvin, Gott för själen )

 

Vi satt en stund och pratade om allt mellan himmel och jord, tittade på när det täljdes hästar och hade det bra. När regndropparna började hänga lite väl tungt så drog vi oss hemåt igen och jag måste säga att det här var en mycket bra energipåfyllnad. Stort TACK för en trevlig kväll :-).