Lördagen som flög förbi

Ibland så flyger dagarna förbi lite extra fort och vår svenska nationaldag var en sådan. I normala fall brukar jag alltid vilja besöka något officiellt firande för att det är trevligt och traditionsenligt. I år är ju inget som normalt och inget firande fanns att besöka, så det blev en annorlunda dag.. lite mer som en helt vanlig lördag faktiskt. Och kameran låg still i princip hela dagen..

Micke och Thomas åkte och hämtade Thomas folkracebil som nu står i garaget, Nathalie och jag åkte till Västerås och försökte byta två klänningar (men båda var slut i butiken) på Erikslunds shoppingcenter och där har jag aldrig någonsin tidigare sett så mycket folk. Jag började fundera på om det fanns tusenlappar gömda någonstans som man kunde leta efter eller vad hände.. är det lättnaden på restriktioner som gör att folk vågar ge sig ut igen?

Nåväl, vi åkte sedan och tittade på en cykel på annons, så nu har även Micke en elcykel här hemma och vi är redo för sommarens utflykter.

När vi kom hem så kom mina föräldrar över och fikade, vi bokade en semesterresa (inom Sveriges gränser) och sen susade vi snabbt vidare hem till familjen Måfors där det blev smarrig middag, kortspel och mys i uterummet ända till sena kvällen. Som tur var så fanns flaggan hissad där så det blev lite lite nationaldagskänsla över den här dagen till slut.

Men nu är det söndag och regnet har förvandlats till solsken så nu ska jag bege mig ut och klippa resten av gräsmattan och slänga lite ris. Det blir en trädgårdsfixardag, och kanske en liten cykeltur med mannen i mitt liv :-)

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Helena - Oh darling, let's be adventurers

  10 juni, 2020

  Åh vad jag blev sugen på schackrutor nu!! :)

  • Svara

   Ulrica

   15 juni, 2020

   Ja, det är nog de godaste kakor jag vet 🤩

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  17 juni, 2020

  Jamen eller hur. När vi var på Erikslund nyligen så var det så galet mycket folk att vi inte fattade nåt. Det var inte lönehelg, det var inte snart jul, det var inte strax innan semester… osv. Folk har nog lite behov av att lufta sig lite :-)

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   22 juni, 2020

   Visst är det konstigt?! Det är nog som du säger, många av oss svenskar har ett stor behov av att komma ut och inte sitta still hemma :-)
   KRAM

LEAVE A COMMENT