Lördagen som flög förbi

Ibland så flyger dagarna förbi lite extra fort och vår svenska nationaldag var en sådan. I normala fall brukar jag alltid vilja besöka något officiellt firande för att det är trevligt och traditionsenligt. I år är ju inget som normalt och inget firande fanns att besöka, så det blev en annorlunda dag.. lite mer som en helt vanlig lördag faktiskt. Och kameran låg still i princip hela dagen..

Micke och Thomas åkte och hämtade Thomas folkracebil som nu står i garaget, Nathalie och jag åkte till Västerås och försökte byta två klänningar (men båda var slut i butiken) på Erikslunds shoppingcenter och där har jag aldrig någonsin tidigare sett så mycket folk. Jag började fundera på om det fanns tusenlappar gömda någonstans som man kunde leta efter eller vad hände.. är det lättnaden på restriktioner som gör att folk vågar ge sig ut igen?

Nåväl, vi åkte sedan och tittade på en cykel på annons, så nu har även Micke en elcykel här hemma och vi är redo för sommarens utflykter.

När vi kom hem så kom mina föräldrar över och fikade, vi bokade en semesterresa (inom Sveriges gränser) och sen susade vi snabbt vidare hem till familjen Måfors där det blev smarrig middag, kortspel och mys i uterummet ända till sena kvällen. Som tur var så fanns flaggan hissad där så det blev lite lite nationaldagskänsla över den här dagen till slut.

Men nu är det söndag och regnet har förvandlats till solsken så nu ska jag bege mig ut och klippa resten av gräsmattan och slänga lite ris. Det blir en trädgårdsfixardag, och kanske en liten cykeltur med mannen i mitt liv :-)