Ljuvliga fredagsfeeling

161104_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_skruf_tokyo_ljuslykta-3208

Hej fredag!

Idag kom ett Facebook-meddelande från vår dotter att hon och hennes sambo bokade upp oss för kortspel och middag här hemma hos oss i kväll och nu ser de ut som att goda vännerna Anders och Annika också kommer, så vi inväntar en trevlig kväll :-)

Vad gör just DU i kväll? Är du en som trivs bäst hemma i soffan med tacofredag eller kliar det i dansbenen och middag på restaurang? Eller är du som jag och det beror på humör? Jag gillar båda delarna.

Ikväll tänder vi ljusen hemma för att hedra våra älskade som lämnat oss. Det gör jag mer än gärna i våra söta små ljuslyktor från Skruf som jag köpte hos min väninna Angela som precis öppnat webshop med inredning ( livsfarligt *S* ).

Näe ni, det här blev ett litet blandat inlägg, mest för att önska mina bästa läsare en riktigt trevlig kväll. Ni förgyller min bloggdag!!

3 november, 2016
6 november, 2016

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Helen

  5 november, 2016

  en kobo v båda ta jag gärna, ibland på Partyhumör och ibland hemmakvällar med god mat och gott vin är aldrig fel, el en kväll med vänner, vad slår det?? ;) ha en skön helg.

 2. Svara

  BySiri

  6 november, 2016

  Hej hej! Ny läsare här men tänkte svara ändå :)
  Jag har loppat himla fina saker ! Och fotat till mitt första “ett foto i timmen inlägg” trots mycket vila så det gällde att hitta nya vinklar/objekt när man låg i samma position i soffan halva kvällen haha.
  Är helt slut efter 2-3 timmars aktivitet så mycket mer action på en dag blir det inte oavsett vardag eller helg, tur att jag har en sambo som är väldigt nöjd med att skrota i soffan framför netflix med mig <3

  Vad gillar ni att spela för kortspel? Jag växte upp med bl.a. plump och en av alla versionerna av bismark, perfekta gruppspel! Hoppas att ni fick en fin fredag :)

LEAVE A COMMENT