Ljuva morgonstund

150829_hus30_UH0_4283

Godmorgon lördag!

Älsklingen sover, sonen sover och jag sitter här och väntar på Nyhetsmorgon på TV 4 som av någon underlig anledning har en väldigt lugnande inverkan på mig :-). Sen blir det en lugn och slapp lördagmorgon.. eller inte, för min dotter kommer om en timme och hjälper mig att tona håret ( jag får ju inte böja mig framåt ännu ) , sen ska det handlas lite bak-ingredienser, kräftor, presenter osv osv.. för i eftermiddag/kväll/natt är det dags för kräftskiva hos goda vänner.

Igår var jag till Interflora och köpte veckans helgbukett, som jag hoppas bli ett stående fenomen här hemma. Adams mamma Annika fixade en jättemysig sensommarbukett till mig, med Daggkåpa, björnbärskvistar och några okända små gula bollar.

I eftermiddag, när vi ska till Anders och Annika, så är det inte läge att ta med blommor som “tack-för-inbjudan” för det känns lite märkligt. Är det så? Är det konstigt att ta med blommor till en florist? Kanske är det bara jag som är knasig :-)

Nähä, nu ska jag ladda kamerabatterierna, fundera på kvällens outfit och skriva inköpslista.

Ha en toppenlördag!!

28 augusti, 2015

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Ljuva Magnolia

  29 augusti, 2015

  God morgon!

  Jag älskar också nyhetsmorgon, av samma anledning, att det har en lugnande inverkan. Så mysig stämning i studion där på nåt sätt, oavsett ämne.. :) Tyvärr får jag inte tillfälle att se det så ofta, p.g.a barn, jobb osv, men ibland så!

  Ha det så kul ikväll snygging :)
  Kram Catta

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  29 augusti, 2015

  Ha en trevlig kväll!

  Kram Lena

LEAVE A COMMENT