Längtar efter vårens färger

150103_trend_hus30_blue-and-yellow-bedroom

Källa: Centsational Girl

150103_trends_hus30_living_room_fads

Källa: Meccinteriors

150103_trends_hus30_deocrationarch

Källa: Decoration Arch

Vilken är din favoritfärg?

Jag älskar GULT och har många gånger funderat på om jag ska använda det i vår inredning ihop med det gråa och vita, men av någon anledning så blev det lite havsblått i sovrummet och gammelrosa i vardagsrummet. Det blå i sovrummet kommer att få leva kvar för det känns fräscht, men i vardagsrummet känns det rosa inte riktigt som jag ( och min sambo lever efter devisen att så länge något är helt och rent så funkar det, så färger bryr han sig inte direkt mycket om.. ) så jag är ännu en gång inne på att plocka in det gula till våren.

På bilderna ovan som visar på trender inför 2015 så känns gult aktuellt tillsammans med många andra pastellfärger som nu dominerar.

Jag ska nog dammsuga Pinterest, StyleRoom och alla härliga bloggar för att hitta inspiration och se vad jag kan åstadkomma med små medel och insatser för att låta vårt hem bli så där vårhärligt.

Hur tänker du inför våren? Kommer du att göra några mindre eller större förändringar?

2 januari, 2015

RELATED POSTS

5 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  3 januari, 2015

  Gillar också gult. Vardagsrummet står på tur för förändring hos oss. Vi får väl se om jag hinner med.

  Kram Lena

 2. Svara

  Helén i Vilrummet

  3 januari, 2015

  Nog längtar man mer efter lite skira sinnliga färger nu efter julens röda och murriga. Gul är fin och känns fräscht.
  Kram Helén

 3. Svara

  Hem & Trevligheter

  3 januari, 2015

  Jag sprang i en del butiker igår och konstaterade att mörkgrön kommer stort i vår. Lagerhaus hade flera fina inredningsdetaljer i den nyansen. Är lite sugen på att byta ut det blågrå i vardagsrummet mot den gröna nyansen.

  Kram Linda

 4. Svara

  Donnachic

  3 januari, 2015

  Vilka vackra bilder du visar! Gult ser riktigt fint ut! Jag gillar grönt, och att försöka ta in naturen, min trädgård, in i vardagsrummet och matsalen. Hoppas på lite ny energi när våren nalkas!
  Jag hoppas att du fick mitt mejl ang WP? Kanske skrämde bort dig med så många frågor, men vore tacksam för även mindre hjälp enl ök! :)
  Bästa hälsningar,
  Lotta

 5. Svara

  ullis

  3 januari, 2015

  Funderingarna har nog inte riktigt landat i våren än med tanke på allt juligt här hemma men efter tjugonde knut kanske det kommer lite tankar, blått är nog min favoritfärg i alla fall ;)

  Kram Ullis

LEAVE A COMMENT