Lämnat hemmet för dagen

Godmorgon lördag!

Idag är det visning nr. 2 på vårt hus, så himla spännande :). Jag själv tog min tillflykt till mina föräldrar redan igår kväll, åt middag där och nu har jag suttit i mörkret i deras mysiga kök hela morgonen och bloggjobbat med Tinas blogg som jag hoppas kommer upplevas mer stabil och mer lätthanterlig framöver.

Om någon sitter på en blogg.se eller blogspot-blogg idag och vill flytta till wordpress med egen domän så hör av dig för offert vetja [wp-svg-icons icon=”happy” wrap=”i”]

Men nu, dags för en lördagsutflykt. Ciao och ha en magisk helg, alla bananer där ute [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Annie - Stora Små Äventyr

  18 januari, 2020

  Mysigt att ha en sådan tillflyktsort när det är visning :)

  • Svara

   Ulrica

   21 januari, 2020

   Ja, det är verkligen en ynnest.. men om jag inte missminner mig så har du också lite najsiga ställen som du kan hälsa på ibland :-)

LEAVE A COMMENT