Lämnat hemmet för dagen

Godmorgon lördag!

Idag är det visning nr. 2 på vårt hus, så himla spännande :). Jag själv tog min tillflykt till mina föräldrar redan igår kväll, åt middag där och nu har jag suttit i mörkret i deras mysiga kök hela morgonen och bloggjobbat med Tinas blogg som jag hoppas kommer upplevas mer stabil och mer lätthanterlig framöver.

Om någon sitter på en blogg.se eller blogspot-blogg idag och vill flytta till wordpress med egen domän så hör av dig för offert vetja

Men nu, dags för en lördagsutflykt. Ciao och ha en magisk helg, alla bananer där ute

7+

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Annie - Stora Små Äventyr

  18 januari, 2020

  Mysigt att ha en sådan tillflyktsort när det är visning :)

  0
  • Svara

   Ulrica

   21 januari, 2020

   Ja, det är verkligen en ynnest.. men om jag inte missminner mig så har du också lite najsiga ställen som du kan hälsa på ibland :-)

   0

LEAVE A COMMENT