Kanelbullens dag idag

161004_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_kanelbullensdag_xpro2_xf90mm_stillife_photography-2520

Godmorgon tisdag!

När vi klev in i oktober så var det som att termometern tog det på allvar och sänkte sig snabbt. Det är rejält burrigt på morgnarna, men för en höst och vinterälskare som jag så gillar jag det :-). Det finns inget bättre än det kyliga ljuset ute i naturen, löven som ändrar färg och jag gillar när det blåser halv storm och träden vajar för fullt. Snart kommer frosten och då kommer knarrandet under fötterna när frosten knastrar, de små små kristallerna som glittrar på grässtråna och luften känns krispigt fräsch.

I like it!!

Och idag får vi njuta av andra saker för det är ju kanelbullens dag och jag gissar att sociala medier kommer att svämma över av smarriga kanelbullar och vackra bilder. Mysfaktor = 100%.

Jag inväntar bageriet som öppnar om några minuter för att köpa ett halvt berg av kanelbullar till jobbet, jag gillar min roll för jag får alltid göra dom där roliga sakerna för mina kollegor :-). Och vad kan lysa upp en jobb-tisdag bättre än en smaskig bulle till fikat?!

Ha en jättehärlig tisdag, alla ni fina som hälsar på.