I’m dancin’ in the rain

Godmorgon tisdag! 

Igår kväll när vi kom hem från Auschwitz-Birkenau så var vi ganska matta och kände att vi behövde gå ut och skaka av oss lite “låghet” så vi tog en promenad på stan bland alla gränder. Efter en stund började det droppa tunga regndroppar och det var bara att släppa loss och dansa i regnet tills min favoritklänning klibbade sig fast på kroppen. Då landade vi på Hard Rock Café som ligger bara några meter ifrån hotellet, och där åt vi lite snacks och tog en drink. 

Jag måste återigen få tipsa om min sköna sommarklänning från Gina Tricot, och här nedan passar jag på att tipsa på tillbehör som gör klänningen till sommarens it-dress :-). Min sambo och jag är lite oense, han gillar absolut inte något med leopardmönster och jag tycker det är skitsnyggt, speciellt med beige tillbehör och gärna väskor och smycken i flätade material. Sååå somrigt!!

Nu ska jag väcka den här snarkande mannen bredvid mig så vi får lite frukost och ge oss ut på nya äventyr. Idag hade vi tänkt åka till saltgrottorna men det verkar vara helt utsålt så vi funderar på att vara riktiga turister och sätta oss på en “hop on-hop off”-buss runt stan, och titta på sevärdheter och testa lokala maträtter.

Puss & Kram

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Tina ME

  28 maj, 2019

  Auschwitz-Birkenau är verkligen en mäktig upplevelse. Jag var där för ca 10 år sedan med min äldsta son och vi var rejält tagna efteråt. Men jag är så glad för att vi åkte dit. Är på väg tillbaka så småningom med son nummer två. Din klänning har jag ju sett live och den är sååååå snygg. Och du också för den delen. Nyfrissad och allt. Supersnygg färg som du passar så bra i. Hoppas att ni får fortsatta fina dagar i mysiga Krakow. Kram //Tina

  • Svara

   Ulrica

   4 juni, 2019

   Tack bästa Tina för dina fina rader <3.

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  29 maj, 2019

  Du får säga åt Micke att han får komma in i matchen när det gäller leo ;-) Så snyggt ju!

  Man känner sig lätt som en tönt när man sitter på en sån buss, men de är ju riktigt bra.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   4 juni, 2019

   Hihi, jag ska säga till honom det :-)).
   KRAM

LEAVE A COMMENT