Hudvård.

141008_UH08625141008_UH08622
Foto: Nikon D800 : Nikon AF-S 60mm/2.8 macro G

När jag var på fotvård häromdagen hos bästa Maria på Rådhuspraktiken så upplyste hon mig om att jag börjar bli gammal.
Hmmm… :o). Jag fick då med mig hem en serie med hudvård ifrån Lakshmi ( serum, ögonmask och hudkräm ) som ska motverka mina nyfunna problem med att melaninet blivit slött i ansiktet och jag börjar skönja tråkiga pigmentförändringar.

Serum:
Denna koncentrerade serum innehåller flera dyrbara och balanserande extrakt, som sesam olja och bisabolol, för att öka hudens toleransnivå och minimerar dess reaktioner (på yttre förändringar). Serumet är berikat med en blandning av vegetabiliska ingredienser och eterisk olja från bla spikenard, som har en kraftigt normaliserande effekt på irritationer och rodnader. Mao utmärkt för den ömtåliga huden. Använd: Massera in ett par droppar på utsatta ställen 1 eller flera ggr/dag (under dag/nattvårdande cremé)

Ögonmask:
Mask mot mörka ringar och påsar På bara 15 min suddar denna uppfriskande gel ut trötthet, mjukar upp vätskefylla påsar och mörka partier, utan att torka ut huden. Den efterlämnar en känsla av friskhet och vitalitet i hela ögonglobens område, känslan av ”spänningar i ögonvrån” minskar. Den tillför huden nödvändig fukt och användes med fördel mot hud som lätt blir rynkig och/eller saknar spänst och tonus. Masken rekommenderas också för dem som har extremt känslig och delikat epidermis – överhud

Hudkräm:
En mycket bra créme för mogen hud. Denna créme är också utmärkt mörka hudfläckar, rynkor och pormaskar. Lugnar även irriterad hy.

Jag ska ta en “före-bild” i profil så det syns ordentligt, och så ska jag ge dessa produkter en omgång och se om de är så bra som Maria utlovat. Jag känner henne för väl för att hon skulle sälja på mig något som inte funkar, så jag litar fullständigt på hennes omdöme.

To be continued..

10 oktober, 2014
11 oktober, 2014

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  ullis

  11 oktober, 2014

  Ja det behövs ju lite tryck i grejerna nu för tiden och concealern har helt plötsligt blivit min bästa vän jag som nästan aldrig använde smink förr, dölja dölja dölja – är det nya mantrat!!!!

  Kram Ullis

 2. Svara

  Lena

  11 oktober, 2014

  Jag är verkligen urkass på sånt där. Orkar liksom inte hålla på. Men jag borde nog verkligen. För är du gammal så måste ju jag vara en mumie. Typ. Haha, men allvarlig. Det vore nog bra med en insats. Sen. Nån gång.

  Kram ena

LEAVE A COMMENT