Höstrunda i skogen


Alla bilder tagna med Nikon Coolpix AW110

I morse åkte jag iväg när dom andra sov. Jag är en höstälskare av STORA mått, och att vistas i skogen när träden susar och det är friskt i luften, det är som balsam för själen.
Jag sprang tre varv i spåret, totalt 7,5 km. Nu vet jag att jag orkar springa en mil så jag är redo för tjejmilen, men springer varannan dag kommer jag göra så länge jag orkar ändå. Dock inte en mil varje gång :)

Jag avslutade rundan med lite utfall och plankan allra sist.

När man ska plåta sig själv i skogen så känns det lite smått pinsamt, men det struntar jag i :). Till hjälp hade jag stenar och min lilla kompaktkamera som är en undervattenskamera också. Den är jätterolig att ha med i badhuset eller på stranden, för den tål allt!

Nu är det dags för en dusch, sen blir det lördagsmys för hela slanten.
Ha en underbar helg!