Höstrunda i skogen


Alla bilder tagna med Nikon Coolpix AW110

I morse åkte jag iväg när dom andra sov. Jag är en höstälskare av STORA mått, och att vistas i skogen när träden susar och det är friskt i luften, det är som balsam för själen.
Jag sprang tre varv i spåret, totalt 7,5 km. Nu vet jag att jag orkar springa en mil så jag är redo för tjejmilen, men springer varannan dag kommer jag göra så länge jag orkar ändå. Dock inte en mil varje gång :)

Jag avslutade rundan med lite utfall och plankan allra sist.

När man ska plåta sig själv i skogen så känns det lite smått pinsamt, men det struntar jag i :). Till hjälp hade jag stenar och min lilla kompaktkamera som är en undervattenskamera också. Den är jätterolig att ha med i badhuset eller på stranden, för den tål allt!

Nu är det dags för en dusch, sen blir det lördagsmys för hela slanten.
Ha en underbar helg!

15 augusti, 2013
18 augusti, 2013

RELATED POSTS

5 Comments

 1. Svara

  Träningsglädje

  17 augusti, 2013

  kul med bilder – fina!!

 2. Svara

  Linda

  17 augusti, 2013

  Vad fin bloggen har blivit!

  Kram Linda

 3. Svara

  chwilowki przez internet

  18 augusti, 2013

  Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have truly enjoyed browsing your blog posts. After all I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

 4. Svara

  Anette

  18 augusti, 2013

  Ja visst är det härligt med hösten :)
  Själv ser jag fram emot mörkret och kylan faktiskt. Att få ta på sig en stickad tröja, ett par vantar och en halsduk (kanske även en mössa) och ge sig ut på en promenad i eftermiddagssolen :)
  Höst betyder också att semestrar är slut, vilket i sin tur leder till att ordinariepersonal är tillbaka på jobbet och jag an slappna av lite (dvs. få lite hjälp med att sköta restaurangen så jag inte behöver göra allt helt själv). Då får jag mer tid över för träning igen, Har legat lite på latsidan under sommaren…


  kram

  Ps. Snart ses vi, ser så VÄLDANS mycket fram emot höstens träff ♥

 5. Svara

  Lizzan

  19 augusti, 2013

  Vilka härliga bilder!! Älskar oxå hösten och den härliga luften och framförallt färgprakten!

LEAVE A COMMENT