Hej ifrån Gotland

Nu är vi äntligen på Gotland!!! Dagen började med en rundtur innanför ringmuren med vår värdinna och älskade gotlänning Tina :-)

När det började suga i tarmen så hade Tina bokat bord (jag trodde i min enfald att Visby typ dog på hösten men icke…) på Creperie Logi och jag som varit på Creperiet i Åre tidigare bara tokälskar deras galetter och denna gång fick jag en med kyckling, rödbetor, ruccola, pinjenötter, fetaost och tomater. Så underbart gott. Till detta provade jag deras lemonad och det var också helt magiskt gott.

Efter lunch blev det en shoppingrunda i Tinas favoritbutiker och om bankkontot hade tillåtit så hade jag kunnat shoppa massor, men ett stundande bröllop får lov att prioriteras såklart :-).

Efter en stund så började det suga efter att åka hem till Tina så vi åkt ut mot landet och havet och nu sitter vi här och jobbar lite innan det är dags att äta middag och mysa lite mer.

I morgon väntar det massor med äventyr och redan nu har vi pratat mycket om affiliate-program, hur jobbar man med samarbeten, funderingar på att starta en gemensam pod och massa annat.