Har du för trångt hemma?

Inlägget är ett sponsrat reklaminlägg för Pelican storage

Börjar det bli trångt hemma? Sväller förrådet över eller lagrar du saker i varje hörn? Då kanske det är dags att hyra förrådsrum. Vi är i stort behov av ett förråd, speciellt på sommartid när vi plockar hem alla skidsaker från Säfsen och inte vill ha detta liggande i ett av sovrummen som de gör nu…

Hos Pelican self storage kan både privatpersoner och företag hyra förråd och det finns många olika att välja på i Stockholm och Mälardalen. Det är en säker förvaring då det är övervakat så man behöver inte vara orolig för inbrott. En av fördelarna är att man får låna släp helt gratis!

Några av de andra största fördelar med Pelican är:

[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]Personlig service sex dagar i veckan på alla anläggningar.[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]Möjligheten att låna en släpvagn helt gratis.[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]Man kan skräddarsy tiden man vill hyra förrådet och hur stort förråd man vill ha för att matcha behov och budget.
[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]Man kan alltid byta storlek på ditt förråd utan extra kostnad.[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]Hög säkerhet på alla anläggningar, med videoövervakning, loggsystem och rörelselarm.[wp-svg-icons icon=”checkmark” wrap=”i”]Fri tillgång till ditt förvaringsutrymme alla dagar i veckan mellan kl. 05.30-24.00.

Passa på nu!!

Just nu har de 50% på hyran första månaden, och du kan se anläggningar och boka HÄR. Så passa på att nyttja detta och lagra dina saker säkert och övervakat!!