Halloj söndag!

Jag börjar tro att det är dags nu

Jag tror att det är dags att sluta blogga för min del. Älskar att plåta, älskar bloggeriet.. men allt låter bara löjligt, jag gör inte så mycket spännande saker som inspirerar, jag har ett fint hem men inget som står ut någonstans och känns intressant att visa upp.. jag kan räkna upp massor med orsaker till att det känns som det är dags att ge upp.

Problemet är bara att jag inte vill ge upp. Hur kommer jag förbi min blockering?? Eller är jag bara rädd för att ta beslutet?

Nåväl, det får väl växa fram. Under tiden vill jag i alla fall visa min söta tekanna som jag fyndade igår på loppis hos Lata pigan utanför Enköping. Det är en halv-kopia av Royal copenhagen som jag gillar så mycket så den fick följa med hem, mest som fotorekvisita :).

Ha en toppenfin söndag, kära ni som läser här.

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Tina ME

  7 juli, 2019

  Hörredu, du… vad är det jag läser. Du har en fantastisk blogg med de vackraste av bilder och du har visst massor att visa och delge. Jag ska prata förstånd med dig. Kramar i massor till dig fina vän <3 //Tina

  • Svara

   Ulrica

   7 juli, 2019

   Tack vännen <3. Jag ska försöka komma förbi hjärnspökena och se vad jag har för plats här på webben framöver.

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  10 juli, 2019

  Men hallå där! Inte kan du väl sluta blogga heller! Då kommer jag ju sakna alla vackra bilder! Och då kan vi ju inte åka på bloggevent tillsammans! :-)

  Men jo, det är klart, att sluta blogga är ju ett beslut som man fattar själv. Vill man inte så vill man inte. Men jag skulle sakna dig här, även om vi kan ses irl!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   16 juli, 2019

   Tack bästaste Lena, vad vore jag utan dig och din pepp <3. KRAAAAAM

LEAVE A COMMENT