Hallå härliga lördag

Igår hade vi supertrevligt besök. När vi har haft en vinter full med helger i husvagnen, så har Mickes bror Stefan och svägerskan Anna fullt upp med barnens kusiner som spelar handboll och fotboll varje helg. Vi minns verkligen hur den tiden var så när det finns en ledig kväll, då är det bara att passa på :-)

Eftersom dom inte kunde komma när jag fyllde år så blev jag firad nu, med jättefina blommor och ett grytunderlägg med ordet Enköping. Så himla himla fint!!

Om någon gillar min söta lilla kruka till pärlhyacinten så kan jag tipsa om att den här burken från IIttala funkar utmärkt för ändamålet! Jag tycker om den jättemycket :-)

Vi bjöd på pestolax med pasta och parmesan och till det en sallad med massa godsaker. Mango är något som jag inte har varit så himla förtjust i men jäklar vad det var gott i sallad!!

Senare på kvällen svullade vi i oss lite kladdkaka med grädde och blåbär. En liten liten bit kan jag äta utan att bli dålig, så jag njöt ordentligt!

Men nu är det lördag och vad händer för skoj idag då? Jo, min älskling och jag ska ut på någon form av utflykt och sen väntar en kväll med kidsen. Ta det lugnt undrar ni? Då skulle jag krypa ur skinnet :-))

Ha en fantastiskt fin lördag, kära läsare. NI betyder allt för mig!!