Godmorgon Njupeskär

160908_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_fulufjalletsnationalpark_njupeskar_vattenfall-0762

Godmorgon ifrån Njupeskär!

Igår kväll efter jobbet kom vi så äntligen iväg mot fjällen. Målet är vandring i vårt älskade Lofsdalen och när mina föräldrar kom för att hämta oss igår så vädjade jag lite att vi kunde åka via Särna på vägen hem så jag får se Njupeskärsfallet för det har jag inte sett mer än på bild :-). Då sa pappa att hans plan var att vi skulle sova vid älven nedanför fallet och vandra lite där i Fulufjällets nationalpark innan vi åker vidare till Lofsdalen.

JIPPIE!!

När vi kom upp var det midnatt och totalt stjärnklart så jag var tvungen att slänga ut stativ och ta en bild på älven och de fina stjärnorna som lyste på oss. Ett litet norrsken hade ju varit tipptopp men man kan inte få allt :-)

Nu i morse lämnade vi Micke och mamma sovandes i husbilen och pappa och jag tog en kylig morgonpromenad runt älven, så jag har fångat både gryningsdimma, frost och en massa härliga naturbilder. Nu närmar sig klockan halv åtta och det är frukostdags. Solen skiner, det är frost och nästan minusgrader och jag bara ÄLSKAR varje sekund.

För mig som är född och uppvuxen i Mälardalen så känns det i hela kroppen att jag på något underligt vis är “hemma” när jag kommer till fjällvärlden. Det bor nog en “fjälling” i mig :-)

Vi ses vidare. Ha en toppenfin torsdag!

Spara