Godmorgon lördag

Godmorgon mina kära läsare!

Klockan är tidig, före sex, och jag kan inte ligga kvar i sängen längre. Jag vill upp, titta ut på soluppgången utanför husvagnsfönstret och jag är så glad att solen lyser och att det är snö i backen. Dom andra sover tungt och jag passar på att skriva blogginlägg, läsa mina favoritbloggar och bara njuta av att det är helg.

Grattis min älskade pappa

Idag fyller min kära pappa år, men vi får fira honom i morgon kväll när vi kommer hem och det tror jag att han klarar av :). Stort GRATTIS pappa, utan dig skulle jag vara mycket fattigare på kärlek och vänskap, men säkerligen lite rikare på bankkontot för jag är precis som du och vill ha massa coola saker ibland :-)). Älskar dig till månen och tillbaka!!

Tick, tack, tick, tack…

Klockan börjar ticka på och skidliftarna öppnar om 45 minuter och nu tycker jag mig faktiskt höra sekundvisaren ticka väldigt högt, som om den skriker på mig att väcka de andra så vi kommer iväg ut. Det ryktas om lite sämre väder framåt eftermiddagen och jag kan redan nu se den mulna himlen närma sig bakom bergen så nu tar jag och dukar fram frukost och sen önskar jag att jag hade en megafon.. tänk så kul det hade varit att skrika så högt jag kan i den, inne i en liten husvagn.. dom andra hade nog stått givakt på två sekunder, tror ni inte det :-))

Önskar er alla en underbar lördag!