Godmorgon lediga fredag

Vad gjorde ni igår på Sveriges födelsedag? Jag var med nära och kära på Ängsös medeltidsdagar. Där fanns det medeltidsmarknad, lite god mat att äta och tornerspel.

Om ni har sett filmerna om Arn så känner ni säkerligen igen riddaren längst till vänster ovan, Joakim Nätterqvist, som spelade huvudrollen i filmerna.

Det var sjuhelsikes varmt och vi satt länge i skuggan under träden medan vi väntade på att tornerspelen skulle börja. Vi kom dit redan vid 10.30 och tornerspelen började 13.00. När klockan var strax före elva hade vi redan gått runt och tittat i alla marknadsstånd och stod lite fundersamma hur vi skulle orka stanna i två timmar för att se tornerspelen, men inträdet var 165 kr/vuxen så det sved lite i plånboken av tanken att vilja åka hem igen.

Vi köpte lite lunch och satte oss i skuggan och tittade på folk och hade det ganska skönt och till slut så började riddarna komma. Vi tittade en halvtimme eller så, sen var vi nöjda så då åkte vi hemåt igen.

Denise, jag och lilla William åkte och köpte nya kläder till William på vägen hem för nästa helg är det dags att bli namngiven, lilla skruttunge. När vi kom hem så landade vi helt utmattade i soffhörnet och åt mat tillsammans.

Och nu är det fredag, en heeeeelt obokad dag framför oss. Eller ja.. även fast vi har klämdag på jobbet så måste jag nog öppna locket på den datorn också en stund. 

Ha en mysig fredag, vad ni än gör och var ni än är!