Godmorgon dan före dan

Godmorgon dan före dan! Vad händer hos er idag?

Här startade jag dagen i pyjamas, raggsockor, med varm choklad och skinkmacka (TACK pappa för årets skinka [wp-svg-icons icon=”heart” wrap=”i”]) . På teven var det årets näst sista julkalendern och jag bara njöt av lugnet och tystnaden för mig själv. För nu väntar det absolut ingen “egentid” på flera veckor och jag älskar’t :-). Om bara några timmar landar mannen här hemma och är hemma över hela julen och nyåret. Yaaay!!

Och ikväll har vi bjudit in till en liten enkel uppesittarkväll här hemma. Det blir inget fancy, för de som känner mig vet att jag avskyr att laga mat, men bingolotto för de som vill spela och lite mysigt umgänge i lugn och ro blir det [wp-svg-icons icon=”star-3″ wrap=”i”].

Jag hoppas att ni har en underbar och LUGN dan före dan [wp-svg-icons icon=”gift” wrap=”i”]