God morgon, alla mammor, på er dag

Godmorgon söndag och alla fina läsare!

Idag är det mors dag, och jag undrar var mina barn var med min frukost på sängen.. jag skulle behöva kliva ur sängen nu och börjar bli rejält hungrig och sugen på att öppna paket :-). Hihi, skämt åsido.. det blir ju liksom inte riktigt så när barnen flyttat hemifrån.

I morse fick vi en mysig frukost i solen och fåglarna sjöng oavbrutet för oss, och i skrivande stund kvittrar dom i träden så man knappt hör sig själv.. så himla underbart :-). Och även fast det är min dag idag så är det allt lite jobb som står på schemat innan det utlovats jordgubbstårta hemma hos mamma och pappa mot kvällningen.

Idag är det lite speciellt för Micke är hemma ända till i morgon så vi får en heeeel söndag att umgås vilket inte hör till vanligheterna. Norge har tydligen röd dag i morgon så då är han ledig. Så härligt!!

Jag hoppas att alla ni mammor, mormödrar, farmödrar och ja, alla andra också såklart, får en jättefin söndag. Pussåkram