Glad Påsk till just dig!
Fujifilm X-T3 – Fujifilm XF 56mm/1.2

Jag vill önska alla mina underbara läsare, alltså just DU som precis just nu har tagit av din dyrbara tid till att läsa lite om vad jag gör, vad som är min stora passion. Min passion är att fotografera och att bjuda just dig på lite vardagsinspiration från mina resor, från min vardag och från alla små saker jag klär mig i, omger mig med och gör till fest och vardags.

Flugorna surrar och solen skiner

Idag är det påskafton och vi har alla hamnat hos mina föräldrar på landet. Solen skiner, solstolarna är framtagna, solglasögonen på och shortsen är uppvikta. Fjädrarna vajar i vinden och flugorna surrar runtomkring. På bordet står det massa godsaker och leendena är stora. Vi är både gamla och unga i flera generationer, med familjemedlemmar och vänner. Idag ska vi njuta och skapa minnen tillsammans.

Hur mycket godis äter du idag?

Att dela med mig av dessa minnen är bland det roligaste jag vet och du som läser här inne gör att det blir ännu roligare i morgon.

Glad Påsk till just dig, jag hoppas att du får en dag att minnas med nära och kära. All värme önskar jag dig!