Försvinner vintern nu??

Måndag.. jag har absolut ingen ångest över att det är måndag, men den kunde gärna få vara lite mer färgglad eller allra helst väldigt vit. Snön är i princip helt borta förutom de stora snöhögarna som snöröjarna lagt lite här och där.

Jag vet att vi närmar oss slutet på februari och att det går mot vår, men jag är faktiskt inte färdig med vintern ännu. Jag vill åka mer skidor, jag vill prova sonens skoter en gång till, jag vill känna den där vinterkänslan. Kan jag få lite mer vinter innan jag går över till vårkänslorna? Vår altan är så där mittemellan vinter och vår.. ganska smutsigt och grankvistarna är kvar i sina krukor.. men jag vill att det ska vara så ett tag till. Minst en månad till, sen kan jag vara OK med att det är nästan-vår!!

Vad händer den här måndagen?

Måndagen kommer att avslutas med en trevlig dejt med tapas minsann, det är inte så tokigt! Kanske kan det till och med bli ett litet litet blogginlägg om kvällen i morgon :-).

17 februari, 2019
19 februari, 2019

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Tina ME

  18 februari, 2019

  Och jag som är så lycklig över att det äntligen är barmark så att jag kan gå säkert igen. Men jag vill ju så klart att snön ska ligga kvar i Sälen om tre veckor då jag förhoppningsvis ska susa nedför backarna :-). Hoppas att ni får en mysig kväll! Kramar //Tina

  • Svara

   Ulrica

   19 februari, 2019

   Ja, jag förstår dig, för himmel.. när jag gick hem till dig, det var ju rena mardrömmen. Så där ser inte trottoarerna ut här hemma. Jag håller tummarna stenhårt för att du ska kunna åka när ni är där. Jag tänker att vi nog måste försöka höras av och se om vi råkar hamna i samma backe någon av dagarna, så måste vi stjäla oss en bild på det. Även Helena måste vi se om vi hittar på. Vi kan väl hålla kontakten på SMS. KRAM <3

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  19 februari, 2019

  Ja, det är ju rätt trist med de där gråa små högarna som ligger här och var. Lite mer vit snö hade jag gärna sett.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   19 februari, 2019

   Jag såg på väderrapporten att det ska i alla fall snöa uppe vid husvagnen på torsdag och fredag så då får jag det lite stillat, men det får gärna komma ett “bakslag” här hemma också tycker jag :).

LEAVE A COMMENT