Försvinner vintern nu??

Måndag.. jag har absolut ingen ångest över att det är måndag, men den kunde gärna få vara lite mer färgglad eller allra helst väldigt vit. Snön är i princip helt borta förutom de stora snöhögarna som snöröjarna lagt lite här och där.

Jag vet att vi närmar oss slutet på februari och att det går mot vår, men jag är faktiskt inte färdig med vintern ännu. Jag vill åka mer skidor, jag vill prova sonens skoter en gång till, jag vill känna den där vinterkänslan. Kan jag få lite mer vinter innan jag går över till vårkänslorna? Vår altan är så där mittemellan vinter och vår.. ganska smutsigt och grankvistarna är kvar i sina krukor.. men jag vill att det ska vara så ett tag till. Minst en månad till, sen kan jag vara OK med att det är nästan-vår!!

Vad händer den här måndagen?

Måndagen kommer att avslutas med en trevlig dejt med tapas minsann, det är inte så tokigt! Kanske kan det till och med bli ett litet litet blogginlägg om kvällen i morgon :-).