Först storstäda, sen grilla pizza..

Igår kväll röjdes det allra sista bort från de gamla skräphögarna och vedhögarna som fanns kvarlämnat i trädgården när vi flyttade in. Idag ska det åkas med två lass av detta till Återbruket och sen är det borta för alltid. Pust!!

När vi var klara kom mina föräldrar cyklandes över och mamma och jag delade på en flaska bubbel. Vi båda gillar verkligen Rickard Juhlins alkoholfria bubbel så det passade bra att öppna en kyld så här på sommarkvällen :-)

Till bubblet behövdes det något att äta, så vi gjorde egen pizza på grillen. Jag hade köpt två pizzaplåtar och färdiga pizzabottnar, en glutenfri till Micke och vanlig till oss andra. Sen fylldes pizzan med allt möjligt.. på den ena lade vi på både skinka, champinjoner, oliver, soltorkade tomater och ananas. Som bas använde vi pizzasås från Mutti (den bästa) och riven mozzarella överst. Sen lade vi plåtarna på grillen och det blev verkligen supergott!!

Som tur är så hann vi precis elda upp allt det sista riset innan det blev rekommendation om eldningsförbud i kommunen. Nu är det röjt och fint och nu får den lilla skogsbacken återhämta sig, och vi gick och lade oss nöjda och mätta när den sista kvällssolen gick ner bakom skogen.

29 maj, 2020

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT