Förbereder oss för vandring

160904_hus30_vandring_friluftsliv_skogspromenad_haglofs_meindlperformance_vandringsutrustning_fujifilm_xf35mm-0749

160904_hus30_vandring_friluftsliv_skogspromenad_haglofs_meindlperformance_vandringsutrustning_fujifilm_xf35mm

 

160904_hus30_vandring_friluftsliv_skogspromenad_haglofs_meindlperformance_vandringsutrustning_fujifilm_xf35mm-0755

Godkväll på er, alla goa läsare!

Mannen, jag och sonen tog en skogspromenad för att börja gå in kängorna. Jag har riktigt jäkliga fötter som ömmar och bråkar så även om kängorna kändes suveräna i butiken så har jag gått med en ängslig känsla i kroppen över att de inte skulle fungera i skogen, men de fungerade riktigt bra. De är sköna och rymliga så jag har bra utrymme för hela fötterna.

Ännu bättre kändes mina byxor som jag hittade på annons och fick skickade i en så liten bubbelpåse att jag trodde att jag skulle få ett par strumpor :-). Tunna, smidiga och satt som ett smäck.

Jag är ju absolut så långt ifrån en vandrare man kan komma men jag väljer ändå, som den amatör jag är, att tipsa om mina kängor och mina byxor som känns bra för mig. Nu kan jag slappna av, det här kommer att bli bra!

Nu har den här helgen gått i full spinn så resten av kvällen består i en köpt pizza och TV-frossande :-)

Spara