Firat bästa mamma

160529_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fira_mors_dag_fujifilm_xt1-7521

Här trivs mamma bäst av allt.. i sitt växthus omgiven av alla sina pelargoner!

160529_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fira_mors_dag_fujifilm_xt1-7522

160529_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fira_mors_dag_fujifilm_xt1-7526

160529_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fira_mors_dag_fujifilm_xt1-7530

 

I eftermiddags var vi och firade mamma.

När vi kom stod middagsbordet uppdukat med grillat och massor med gott. Till dessert fick vi mammas bästa nötkakor och glassbuffé :-)

Jag glömde totalt att fota mina små presenter till henne, men hon fick ett litet skönhetskit av oss. Att vara ute i mina föräldrars trädgård är som balsam för själen så jag tog med kameran ut bland alla vackra blommor som är på väg att slå ut och efter att fått lite skön lantluft diskuterade vi bloggare, bloggar och fotografering.. och vem vet.. jag tror nästan att min mamma snart börjar blogga. Coolt va! Hon är, i raka motsatsen till mig, redan nischad och klar och efter att själv ha sonderat terrängen på webben så har hon ett bra material att bjuda på. Vi ska se vad vi kan hitta på!

Vad jag fick av barnen får ni se en annan dag!

Nu är det snart dags att hälsa på kudden, för nästa vecka är fullspäckad, med lite extra jobb och en riktigt kul grej, som jag inte vet så mycket om än men som ska bli himla spännande! Jag hoppas ni alla får en jättehärlig vecka!!