Firar du alla hjärtans dag?

I morgon, fredag, är det alla hjärtans dag. Firar du den?

Jag ska väl ärligt erkänna att inte hade jag blivit ledsen om det legat en liten söt ask på huvudkudden i morgon bitti med något bling-bling i men med en man som har ryggskott och klev ur sängen samtidigt med mig i morse så jag kunde bädda sängen innan städerskorna kommer så får jag nog inse att han lär inte släpa sig iväg och köpa någon present till mig.. fast å andra sidan så kan ju förstås jag köpa nåt till honom ju :-). En bukett blommor lär det i alla fall garanterat bli till helgen!!

Nej, vi har nog varit dåliga på att fira alla hjärtans dag på det “kommersiella” viset med presenter och liknande. Det kan ha något med att göra att jag fyller år ett par dagar efter, så jag får liksom hålla mig tills dess :-). Vi firar ju varje dag att vi får vara tillsammans.. i alla fall hälften av tiden vi lever ihop eftersom han jobbar borta lika mycket som han är hemma!

I morgon kväll blir det filmkväll med barn och barnbarn, och det är väl det bästa sättet att fira en alla hjärtans dag på, med våra nära och kära. Hur firar du alla hjärtans dag?

12 februari, 2020
14 februari, 2020

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Helena - Oh darling, let's be adventurers

  13 februari, 2020

  Har nog aldrig egentligen firat en Alla hjärtans dag “på riktigt” under hela mitt liv. Möjligtvis när jag var liten och det skulle tecknas i skolan :) Det är ju bara en vanlig dag, hehe.

  • Svara

   Ulrica

   22 februari, 2020

   Det är sant, det är ju bara en vanlig dag 😁

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  14 februari, 2020

  Jag har inte direkt firat den här dagen jättemycket. Absolut inte med presenter i vilket fall. Kanske lite extra fin middag bara.

  Här blir det rosa champagne, rosa choklad och lite annat tilltugg snart, innan vi drar igång med planksteken. :-)

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   22 februari, 2020

   Rosa champagne och choklad lät som ett suveränt bra firande tycker jag 😍

LEAVE A COMMENT