Finally Fredag hörrni

Fujifilm X-T2 : Fujifilm XF 56mm/1.2

Äntligen fredag och idag frångår jag mina vanliga fredagsrutiner. I normala fall så är fredagen ganska helig då Micke varit i Norge hela veckan och självklart saknar jag honom, även efter snart 32 år tillsammans :-)

Idag sätter jag mig på tåget istället, och åker in till huvudstaden för att insupa ett gäng sköna bönors energi för en dag. Hem till Tina är jag återigen bjuden, tillsammans med Helena och Katarina. Jag ser fram emot ett gäng timmar med en massa tokskratt och härliga diskussioner om livet.

Vad händer hos er i helgen? Ni kikar väl tillbaka i morgon och ser hur min dag med tjejerna var :-).. för fotas, det ska det göra!!

Önskar just dig en underbar fredag och helg <3

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  8 februari, 2019

  Vad mysigt! Hoppas ni haft riktigt roligt! Men det tvivlar jag inte på med det där gänget :-)

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   9 februari, 2019

   Ja, det var en himla härlig eftermiddag :-). KRAM

 2. Svara

  Sallys hus

  9 februari, 2019

  Men åååå den där vasen…har du också den…den är ju sååå fiiiiin viiiiiill haaaaaaa….
  Å vilken tur att Micke kunde låna ut dig..;)
  Kraaaaaaam

  • Svara

   Ulrica

   10 februari, 2019

   Hihi, ja visst var det tur :-). Ja, den där vasen har jag haft i många år nu och gillar den massor. KRAAAM

LEAVE A COMMENT