Att titta på TV är en av mina stora laster här i livet. Jag gillar verkligen att få krypa upp i soffhörnet och titta på TV-serier eller filmer. Min filmsmak är väldigt bred, och många tycker nog att det jag kommer att presentera nedan är rent slöseri med tid, men i mina ögon så är det lättsamt, feelgood och en skön återhämtning att frossa i julfilmer. Så om det finns någon där ute av mina läsare som också vill få tips på sån underhållning så kika gärna närmare på de filmer jag presenterar nedan.

Det är 5 av mina favoriter inför julen 2018. Alla filmer finns på Netflix.

Julgåvan

Innan societetstjejen Ellen får ärva sin fars framgångsrika företag måste hon besöka faderns lilla hemstad, där hon får lära sig vikten av hårt arbete och medkänsla.

 

Christmas with a view

Restaurangchefen på en skidanläggning försöker återhämta sig från en misslyckad affärssatsning. Hennes värld ställs på ända av en ny kock som bär på egna hemligheter.

 

Once upon a holiday

Hon ville bara få en skymt av den vanliga världen, men när kärleken dyker upp hamnar något annat högst upp på önskelistan.

 

The holiday calendar

En talangfull fotograf är fast på ett tråkigt arbete när hon ärver en antik adventskalender som kanske kan förutspå framtiden – och leda henne till den rätta kärleken.

 

A christmas prince

En ambitiös ung journalist får en tidig julklapp när hon skickas utomlands med uppdraget att skriva om en stilig prins som ska krönas till kung.