Ett fynd som sommarprojekt

Inlägget innehåller reklamlänkar till Confident Living

På senaste tiden har jag gjort två riktiga Blocketfynd, men uppenbarligen så finns alla fynd långt bort, så för en tid sedan fick jag åka själv en kväll till Nyköping, vilket jag ska berätta mer om i ett annat inlägg, och igår kväll fick jag åka till Örebro. Som tur var så hade mamma inget för sig och följde med som sällskap.

Min mamma är beroende av kaffe, något en tedrickare som jag inte förstår något om, så på vägen hem från Örebro stannade vi till på Åsby handelsträdgård i Hallstahammar och tog en fika och strosade runt i butiken.

Alltså.. vad sägs om det drömmiga sovrummet?! Ett stort träd som hänger över sängen, och sänggaveln var verkligen to-die-for!!! En sänghimmel med belysning.. ja, kanske dags att återuppliva den gamla sänghimmel-trenden, eller vad tror ni?

Fyndet då? Jo, det här bastanta bordet baxade vi in i bakluckan på bilen, och det var med knappa centimetrar tillgodo och vi fick dra fram stolarna lite för att få plats :). Sedan tidigare så har vi en likadan bordsskiva i vardagsrummet, men med vårt vita underrede från vårt IKEA-bord och jag har länge velat ha samma typ av skiva ovanpå vårt köksbord så det följer samma tema då vi har en öppen planlösning.

Dock så är dessa bord när de blir i matbordsstorlek superdyra, men så igår dök det upp ett bord på Blocket som såldes billigt på grund av att några av stavarna i bordet har satt sig och lyfts ur sitt läge. Hmm.. funderingarna gick stora, men jag prutade ner bordet från Artwood till under en tusenlapp (om ni klickar på länken så får ni se vad det kostar nytt!!!) så då var det bara att sätta sig i bilen och roadtrippa till Örebro.

Det här blir mitt och min pappas sommarprojekt, att försöka lätta på varje stav och planka, lägga lim emellan och tvinga tillbaka stavarna på plats, sen ska det slipas av och oljas in på nytt. Benen tas bort och skivan ska sen monteras på vårt vita matbord. Jag återkommer när det är klart och visar resultatet :). Nu står bordet i mina föräldrars timmerstuga på deras tomt och inväntar projektstart!

Håll tummarna att det blir bra :)

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  30 juni, 2019

  Wohoo! Vilket fynd! Så jäkla snyggt. Lite extra roligt att göra om det lite också. I like!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   7 juli, 2019

   Ja, jag ser fram emot en ledig helg när jag ska sätta tänderna i det där. Det lär inte bli enkelt men jag har satt ett mål att det ska vara klart till hösten så jag har god tid på mig. Kram

LEAVE A COMMENT