Ett dygn i Nynäshamn och Torö

Äntligen är det semester, och vi är på väg mot Gotland. På vägen stannade vi ett dygn i Nynäshamn och på Torö så häng med vetja :-). Kika gärna på min högst amatörmässiga Youtube-film också. Jag är långt ifrån något proffs men jag filmar och fotar för att det är roligt.

Efter att ha sovit en natt vid Strandvägen så åkte vi ut mot Torö. Mitt mål var att stanna på Tottnäs rökeri som jag hört så mycket om, men det fanns inte en minsta chans att komma in där med husbilen. Det var knökfullt med bilar som stod lite halvdåligt och längs vägen fanns det inte en parkeringsficka eller liten avtagsväg i närheten, så vi fick överge den planen.

Vi stannade i stället vid Sjöboden i Torö och tog en fika i blåsten. Det var varmt och härligt även om det blåste friskt på bryggan,

Efter det stannade vi till vid Torö svinhus som vi också hört mycket om. Jag måste nog dock hålla med Micke som sa att det kan nog bli häftigt här när de hållit på några år till och det finns lite större utbud på både mat, shopping och liknande. Nu kändes det lite tomt och personalen var lite frånvarande, så vi struntade i att äta nåt och åkte snabbt vidare.

Det skulle nog inte skada att röja upp lite på tomten också, det låg massor med skräp och bråte vid parkeringen vilket drog ner känslan en del. Men som sagt.. jag tror att det KAN vara riktigt häftigt att käka middag där en sommarkväll när det är lite fart och fläkt.

När vi kom tillbaka från Torö så var det dags att ställa sig i kö för färjan över till Gotland, så häng med här framöver för jag ska verkligen försöka blogga så mycket jag bara kan och hinner från våra härliga dagar där.