Ett besök på tuna trädgård

Hallå måndag!

Helgen sprang ju förbi i superfart kan man lugnt säga.. men snart kommer det en till :-). Idag tänkte jag bara tipsa dig om ett besök som du borde göra om du vill fika gott eller köpa en liten blomma!

Då tycker jag att du ska hälsa på min mamma och hennes kollegor på Tuna trädgård utanför Örsundsbro. Där kan du äta världens godaste mackor och köpa fina blommor och lite inredningsartiklar.

Något som är supertrendigt igen är ampelblommorna. Enligt mamma så är det väldigt många av den yngre generationen som kommer och köper amplar för att hänga på balkongen, något som inte varit lika vanligt tidigare år.

Jag själv blev nästan lite sugen att köpa en sån stor ampelblomma och hänga i någon snygg makramé-ampel på farstukvisten. Det vore väl lite charmigt på vårt gamla hus?!

Vill man så kan man ju även sätta jordgubbsplantor i amplar och plocka jordgubbar hela sommaren. MUMS :-). Men passa på, Corona-restriktionerna har gjort att många människor passar på att njuta av sina hem och planterar och odlar mer än någonsin säger mamma, vilket är jättekul. Just såna som mamma som älskar att odla gillar att se att så många människor hittar hem igen till sina egna balkonger och trädgårdar, att vara ute och jobba lite med händerna och se saker växa. Jodå.. jag behöver väl inte säga att hon är superglad över att jag flyttat ut på landet och numera älskar att skita ner mig i trädgården och stå med näsan över potatisplantorna och nästan titta på när de växer :-)

Det var dagens tips. Nu är det dags att jobba vidare en stund innan det vankas studentfoto och en lång cykeltur ikväll.