En lång lång fredag

Som vanligt så vaknade jag redan klockan fem i morse, och lade mig och läste min bok. I sex-snåret vaknade Micke och han började med att säga att jag är knasig, men vi gosade en stund innan vi klev upp och invigde den här långfredagen med en riktig lång och skön frukost.

Visst är väl långfredagen längre än alla andra fredagar? Eller är det bara så att det mesta är stängt och vi är lediga och kan göra preciiiiis vad vi vill hela långa dagen? Ja, så är det nog.

Kryper upp i soffan i myskläder och bara njuter. Solen är uppe men värmen har inte riktigt kommit, och klockan är bara halv åtta så riktigt än behöver inte min känsla av att nu måste vi hitta på något komma. Jag kan stanna kvar här med min kopp te, min spännande bok och slöa en stund.

Vad händer hos just dig idag? Är det superstressigt inför påskfirandet eller är det en lång skön mysdag? Fix i trädgården kanske? Och du har väl bytt till sommardäck på bilen? Oavsett vad, ha en riktigt härlig fredag!