En kväll med glass och ett klipp

Fredagkvällen är på intågande och jag har bestämt mig för att sitta så här resten av kvällen tillsammans med Grace & Frankie på Netflix, en skål med glass och ett gäng koppar te..

… men först har jag dansat mig igenom några av numren inför showen framför datorn och jobbat undan lite jobbmejl. Nu har jag slängt upp fötterna på bordet, haffat en sax och ska klippa bort vita kanter på ett gäng flyers inför morgondagen då vi i Återsken kommer att sälja biljetter på stan och dela ut flyers.

Jag hoppas att just DU får en toppenmysig fredagkväll. Pussåkram

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Sallys hus

  1 mars, 2020

  Hallå vännen…
  Nu har jag läst ikapp….
  Grattis till allt….å jag förstår att du var utmattad efter allt det där…
  Jiiiises vilken nerkittlande historia det varit med er husförsäljning… å så jobbet på det…å utbildning….
  du är DUKTIG!! Lät underbart med en dag hemma hos mams o paps…
  Å va mysigt med mysdag hos Tina….saknar er allihop och det låter så spännande med nya huset….blåsippor, uterum och soffköp…
  åååååå…..
  Å den där konserten…jag har glömt kolla upp det ju…ska kolla om jag har möjlighet att komma..det vore himlans kul ju…
  Kraaaaaam fina du!
  Katarina

  • Svara

   Ulrica

   5 mars, 2020

   Men goa du, tack för alla dina fina ord <3. Ja, den där husförsäljningen tog sin bit av energi, men så skönt att lägga det bakom sig nu. Om vi inte lyckas få till en dejt innan jag har flyttat så lovar jag att bjuda hem er alla på en riktig lantlivshelg :-). Stor KRAAAAM <3

LEAVE A COMMENT