En kopp te på slottet tack

Ja, här hänger jag, i väntan på kollegorna. Fördelen med att vara uppe med tuppen är att jag hann ta en kopp te i slottssalongen innan det är dags att tagga upp för konferens. Min kollega Linn sa att hon skulle klä sig lite finare än till vardags så ok, min William Morris-klänning från H&M och sommarsandaletterna från Ten Points fick åka på idag. Om någon undrar så har jag kapat av klänningen en bit då vadlånga klänningar absolut inte funkar på mig som är en kortis :-)

Vi är på Haga slott utanför Enköping. Det är så himla mysigt, och jag har fotat ett flertal bröllop här och idag är det alltså dags för konferens med vår lilla avdelning. Det blir garanterat en riktigt bra dag, fylld med både jobb, fin gemenskap och god mat.

Jag hoppas att just DU får en riktig toppendag idag!