En helt vanlig torsdag i juni

Äntligen torsdag.. jag räknar ner till långledighet och mys med familj och vänner. Igår kväll efter jobbet åkte jag ut en kort bit på landet för att plocka ihop en bukett med midsommarblommor och jag hann plocka lite innan regndropparna föll tungt.

När jag plockade blommor så råkade jag titta ner och såg en liten planta med smultron och tjoade högt för mig själv, böjde mig ner och fotade den lilla plantan och åt sedan upp smultronet. När jag då av en slump tittade lite åt sidan så höll jag på att ramla omkull. Under alla prästkragar och ormbunkar fanns ett hav av smultron.

Jag plockade dessa på strå och åt minst lika mycket utan att sätta dem på strån, och ändå hade jag då bara plockat en millimeter av allt som fanns på plats. Det blir nog en tripp dit i eftermiddag igen, med en liten hink till hjälp :). När jag kom hem så gick jag över till våra grannar med ett varsitt strå till dem och jag fick en stor kram som tack. Så fint!

Efter att ha plockat ihop alla blommor så blev det en fin bukett som ni kommer att få se närmare på i nästa inlägg :).

Nu har jag checkat ut från kontoret och ska äta lunch och midsommarshoppa med Denise och lilla Wille så jag passar på att önska er en riktigt fin torsdagskväll.