En familj i fyra generationer
Foto: Nathalié Waxin

Nu har vi landat hemma efter en jättehärlig påskafton ute på landet. Vi firade mamma i efterskott samtidigt. Vi har ätit så mycket gott att jag nästan spricker, så nu ikväll blir det bara ett glas Pepsi Max framför en film.

Jag hjälpte mina föräldrar att starta upp och installera allt på deras nya dator och förde över allt från den gamla, sen hjälpte jag väninnan Anni att starta upp och komma igång med hennes första egna nya systemkamera så det där med att föreviga påskfirandet blev det inget av med för min del :-)

Men något som blev förevigat var oss fyra generationer. Den yngsta är 6 veckor och den äldsta är 64 år på bilden. Däremellan kommer jag och Denise, och det är så himla kul att vi alla är så unga och kan verkligen umgås och njuta av varandra i många år framöver.

Älskade familj <3